Legendele Troiei si Greciei

de Lang, Andrew

-35%
Legendele Troiei si Greciei

Legendele Troiei si Greciei

Editura: CORINT
Status: Disponibil (in limita stocului)
Apreciere: 6.9/7 (9 voturi)
Timpul maxim de procesare al acestui produs este de 1 zile.
Produsele de curand epuizate nu cad sub incidenta acestor estimari, iar disponibilitatea lor va va fi comunicata in 7 zile de la data comenzii.

Descriere - Legendele Troiei si Greciei

ISBN: 973-7789-23-7
Nr pagini: 283


Alte produse de CORINT

Editura CORINT. Carti de la editura CORINT
-35%
Criminali in serie - Montet, Laurent
Descriere: Nimeni nu se naşte criminal în serie! Pornind de la această axiomă, autorul încearcă să popularizeze studiile recent efectuate în Statele Unite despre fenomenul criminalităţii în serie, care nu mai este de domeniul imaginaţiei autorilor de romane "negre" şi a cineaştilor, ci este unul real, ameninţător, în creştere atât ca frecvenţă cât şi ca spa
Editura 

CORINT

  5,00 3,25 Lei
-35%
Stop surmenajului
 de 

Haddou, Marie

Editura: CorintVeritabil flagel al epocii, surmenajul are efecte nefaste si perfide asupra existentei noastre: stress, angoasa, irascibilitate… In aceasta carte Marie Haddou ne ofera variate sugestii de a ne regasi pacea si bucuria de a trai, multumita mai ales unui authentic “ program de salvare si de trai mai bun”.
Editura 

CORINT

  14,70 9,56 Lei
-35%
Soarele si pielea
PrezentareLucrarea doctorului Lyonel Rossant ne pune in fata unei intrebari mai putin obisnuite:soarele ne poate fi dusman? Inainte de a da un raspuns transant, autorul ne prezinta o serie de date, explicandu-ne importanta astrului zilei nu numai pentru viata de pe planeta, ci si pentru civilizatia noastra.
Editura 

CORINT

  9,30 6,05 Lei
Vezi toate cartile editurii CORINT
cata S_where include general functions after inherit sites


           
Program profesori